#41  
Old 03-31-2008, 12:23 AM
Tom the Accountant Tom the Accountant is offline
Tom The Accountant
 
Join Date: Jan 2005
Location: Delaware County
Posts: 3
Help

If I could put all that info together I wouldn't need you. What's a character ? Took me a couple of minutes to figure out how to type in my question or should i say where to type it. Not sure how to respond . I'll just hit a couple of keys and pray.

Not Yet.

Quote:
Originally Posted by doldgeek
HELP US TO HELP YOU

In order for us to be able to help you we need to know:

Computer: [INCLUDE THIS IN ALL REQUESTS FOR HELP]

Operating System [98Se, XP home, etc]
Make and model
Memory installed
Security Programs:
Anti Virus
Spyware
Firewall

Problem: PUT THIS IN THE TITLE OF YOUR POST
When did the problem start
Did you do anything just before it started

Programs:
Name of program

Devices:

Printers:
Make and model

USB devices:
Device
Make and model

Other devices:
Same info

ISPs:
Name of ISP:

Mail programs:
Name of program

This is all that I can think of if anyone else thinks of anything let me know and I will include it.
  #42  
Old 03-31-2008, 12:28 AM
Tom the Accountant Tom the Accountant is offline
Tom The Accountant
 
Join Date: Jan 2005
Location: Delaware County
Posts: 3
I know I will get familiar with the keys and the format. We'll both need patience. I guess it will be just as easy as the IRS Tax Code. But that's a lot easier right now.
  #43  
Old 06-30-2008, 12:48 PM
c-7 c-7 is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2002
Location: Not where you are.
Posts: 183
I would just like to add a little tid-bit.

When a thread is going on and on and someone wants to answer, why can't you use the 'quote' button and remove part of the OP's message that doesn't pertain to your answer, or highlite in another color that does pertain to your answer.

This would make it so much easier to follow the thread. I have seen answers to questions in a thread that was sometimes 3 pages back (with an answer of yes/no), and had to read the thread a couple of times to make sense of the answer.

I'm sure most of the posters in here know how to do the above mentioned procedures..

JMHO...
  #44  
Old 08-01-2008, 02:07 PM
bennie33802 bennie33802 is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 6
Smile need laptop memory

I am looking for laptop memory ddr pc2700 I am looking for a site where the price and shipping is low and the site is easy to get around, I tried tigerdirect.com, compusa.com, and newegg.com.
any other good sites are appreciated.
  #45  
Old 08-02-2008, 05:43 AM
Acer's Avatar
Acer Acer is offline
60 years on 2 wheels.
 
Join Date: May 2006
Location: In Canada.
Posts: 5,844
Thumbs up

Quote:
Originally Posted by bennie33802
I am looking for laptop memory ddr pc2700 I am looking for a site where the price and shipping is low and the site is easy to get around, I tried tigerdirect.com, compusa.com, and newegg.com.
any other good sites are appreciated.
Bennie: above this thread is a button which says New Thread, click that & then ask your question. That'll get you some answers faster than in the wrong thread to ask.
Ace.
  #46  
Old 08-28-2008, 02:42 PM
twoks twoks is offline
Member
 
Join Date: Nov 2002
Posts: 74
Click on Google, get print page

HP computer,Pavilion 304w
Windows XP home service pack 2,AMDAnthon XP2000,IE6
memory 352MB
Security: super anti free Spyware,AVG free 8.0,Ad-Aware.Windows firewall, Spybot S&D
Started a couple weeks ago, didn't do anything different before
DVD/CD rom
Printer:Lexmark 5200
ISP:tds.net
mail program: Outlook Express
DSL
  #47  
Old 08-29-2008, 03:01 PM
twoks twoks is offline
Member
 
Join Date: Nov 2002
Posts: 74
click on google-get print page

HP computer,Pavilion304w,ie6, service pack 2
Windows xp home
memory 352MB
Security:super anti spyware free, ad-aware se, AVG free 8.0 Spybot S&D, Windows firewall
It started about 2 weeks ago and did nothing different
DVD/CD-Rom
Printer: Lexmark 5200
ISP: tds.net
Mail program Outlook Express
  #48  
Old 08-29-2008, 08:29 PM
Acer's Avatar
Acer Acer is offline
60 years on 2 wheels.
 
Join Date: May 2006
Location: In Canada.
Posts: 5,844
Thumbs up

Quote:
Originally Posted by twoks
HP computer,Pavilion304w,ie6, service pack 2
Windows xp home
memory 352MB
Security:super anti spyware free, ad-aware se, AVG free 8.0 Spybot S&D, Windows firewall
It started about 2 weeks ago and did nothing different
DVD/CD-Rom
Printer: Lexmark 5200
ISP: tds.net
Mail program Outlook Express
TwoK's: To ask this question go to http://forum.worldstart.com/forumdisplay.php?f=3
click on the New Thread button, then ask your question. You'll get your answers in the right forum, for sure.

Ace.
  #49  
Old 08-29-2008, 08:55 PM
Tercr6
Guest
 
Posts: n/a
I thought this was a sticky ?

How could people keep posting on a sticky ?
  #50  
Old 08-29-2008, 09:16 PM
Wrong #'s Avatar
Wrong # Wrong # is offline
Member being informed
 
Join Date: Aug 2002
Location: Illinois
Posts: 5,461
Quote:
Originally Posted by Tercr6
I thought this was a sticky ?

How could people keep posting on a sticky ?
A 'sticky' keeps it at the top, it isn't a 'sticky/locked'...
__________________
In Memory of.
http://photobucket.com/Wrong-Number
http://smg.photobucket.com/user/Wron.../Moon.mp4.html
Passwords are WorldStart
Intel® Core i3 2120 3.3 GHz, W10 Pro. 64 Bit, 16GB RAM, 500 GB HDD, 1T internal HDD, 3T external HDD, Fire Fox v.50.0.06152
  #51  
Old 09-01-2008, 07:22 AM
twoks twoks is offline
Member
 
Join Date: Nov 2002
Posts: 74
click on Google get print page

Computer:HP
Operating:Windows XP home,servce pack 2, ie
Make:304W Pavilion Amd Athlon xp 2000
Memory : 352MB
Security: AVG free 8.0,Super anti Spyware Spybot S&D,AD-Aware,Windows firewall
Problem started: 2 weeks ago, did nothing different
DevicesVD/Cd rom
Printer: Lexmark 5200 Model 4410-KO1
ISP: TDS.net
Mail program:Outlook Express
  #52  
Old 09-04-2008, 05:12 AM
wesran's Avatar
wesran wesran is offline
Wiser with each Mistake
 
Join Date: Dec 2005
Location: South Louisiana
Posts: 4,198
Again a reminder this thread is just to inform you of what needs to be included in any question you might ask on this message board. It is not intended to post that info here as it does no good here. It is only here to advise on what is needed in your posted threads.
__________________
AMD Athlon 64 2.7GHz dual core CPU
& Win7 dual boot
4 Gb memory
Gigabyte motherboard.
Windows essential- windows firewall-Spyblaster-SAS-Malwarebytes
Toshiba Satellite laptop w[W7 home Premium 64 bit 4 Gb Mem. Kaspersky trail-Win firewall-spyblasre-Malwarebytes
  #53  
Old 09-04-2008, 02:19 PM
Cooter2001's Avatar
Cooter2001 Cooter2001 is offline
Epic Member
 
Join Date: Aug 2006
Location: Alberta,Canada
Posts: 3,738
Quote:
Originally Posted by wesran
Again a reminder this thread is just to inform you of what needs to be included in any question you might ask on this message board. It is not intended to post that info here as it does no good here. It is only here to advise on what is needed in your posted threads.
Well put and I would like to add.... As far as I am concerned this thread should be locked so no further posting can be done in it.....
__________________
Just my thoughts on the subject
Crazzy Cooter Cummin at ya


Vista Specs

Crockett's Sticky
Click

Mike Lin's Startup Ctrl Panel
Click


Startup Inspector 2.2
Click

Print Screen Tutorial
Click

Before posting your questions
Click
  #54  
Old 09-09-2008, 03:53 PM
HashslingerPatty HashslingerPatty is offline
HashslingerPatty
 
Join Date: May 2005
Location: Southern California
Posts: 3
Angry Desktop problem

When I turn on my computer, there is a folder open on the left side of my screen. It is my MSN folder. My MSN icon on my desktop has an "f" under it. As soon as I sign in to MSN, that folder on the left is gone. I can`t get rid of it. HELP
  #55  
Old 09-09-2008, 04:24 PM
wesran's Avatar
wesran wesran is offline
Wiser with each Mistake
 
Join Date: Dec 2005
Location: South Louisiana
Posts: 4,198
Did you read the first post in this thread or any of the above posts????
You will get no answers here and very few will even see your question. Read this thread then go to the top of the page and click on forum then start new thread then ask your question with the information ask for in this thread. Good luck. There should be plenty of help.
__________________
AMD Athlon 64 2.7GHz dual core CPU
& Win7 dual boot
4 Gb memory
Gigabyte motherboard.
Windows essential- windows firewall-Spyblaster-SAS-Malwarebytes
Toshiba Satellite laptop w[W7 home Premium 64 bit 4 Gb Mem. Kaspersky trail-Win firewall-spyblasre-Malwarebytes
  #56  
Old 10-20-2008, 04:54 PM
Rhillo Rhillo is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2008
Location: From Halifax,Nova Scotia where the beaches blend the oceans to the rugged coastline.Truly a photographer's mecca.
Posts: 15
This info should be included in directions for using board.Is common in most boards
  #57  
Old 12-29-2008, 04:43 AM
patsypat patsypat is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2005
Location: Greenville, SC
Posts: 19
no prblem Just need free antivirus

Dell 2006
no security
not sure if I have a firewall

netopia 2006
Windows Vista
256 mem
Bellsouth Internet


I need to know if there is a free security that will also clean viruses for you.



Thanks,
patsypat
  #58  
Old 12-29-2008, 05:46 AM
wesran's Avatar
wesran wesran is offline
Wiser with each Mistake
 
Join Date: Dec 2005
Location: South Louisiana
Posts: 4,198
Patsypat you need to read some of or all the previous posts in this thread. You will get none or very few answers here. You should take heed of the advice given here and post your question in Ask and Answer forum with all above requested information. Good luck.
__________________
AMD Athlon 64 2.7GHz dual core CPU
& Win7 dual boot
4 Gb memory
Gigabyte motherboard.
Windows essential- windows firewall-Spyblaster-SAS-Malwarebytes
Toshiba Satellite laptop w[W7 home Premium 64 bit 4 Gb Mem. Kaspersky trail-Win firewall-spyblasre-Malwarebytes
  #59  
Old 02-17-2009, 05:55 AM
Heina Heina is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 2
Talking Have to shut windows down twice before it logs off-

Quote:
Originally Posted by doldgeek
HELP US TO HELP YOU

In order for us to be able to help you we need to know:

Computer: [INCLUDE THIS IN ALL REQUESTS FOR HELP]

Operating System [98Se, XP home, etc]
Make and model XP Home
Memory installed 256
Security Programs:
Anti Virus Had McAfee-cannot download renewal = sent
Spyware Spybot for WS anti-virus
Firewall None right now

Problem: PUT THIS IN THE TITLE OF YOUR POST
When did the problem start About a week ago
Did you do anything just before it started Not that I know of.

Programs:
Name of program Shut down

Devices:

Printers:
Make and model HP C3180 All in one

USB devices:
Device
Make and model Digital camera Kodak

Other devices:
Same info External Hard Drive- ?

ISPs:
Name of ISP: ?

Mail programs:
Name of program AOL

This is all that I can think of if anyone else thinks of anything let me know and I will include it.
When I click on start - shut down, it just sits there and I have to do it again to shut it down.
  #60  
Old 02-17-2009, 06:17 AM
Acer's Avatar
Acer Acer is offline
60 years on 2 wheels.
 
Join Date: May 2006
Location: In Canada.
Posts: 5,844
Quote:
Originally Posted by Heina
When I click on start - shut down, it just sits there and I have to do it again to shut it down.
Heina:
Again a reminder this thread is just to inform you of what needs to be included in any question you might ask on this message board. It is not intended to post that info here as it does no good here. It is only here to advise on what is needed in your posted threads.
Please make a new thread & Post it in PC Ask and Answer Questions!
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 11:34 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2011 WorldStart, Inc