#1  
Old 01-10-2004, 10:08 AM
robarro robarro is offline
save 1 at a time
 
Join Date: Sep 2002
Posts: 5,160
before and after

did this real quickly in PS.
did not try to get the selections perfect.
Reply With Quote
  #2  
Old 01-10-2004, 10:09 AM
robarro robarro is offline
save 1 at a time
 
Join Date: Sep 2002
Posts: 5,160
after

after
Reply With Quote
  #3  
Old 01-10-2004, 10:11 AM
robarro robarro is offline
save 1 at a time
 
Join Date: Sep 2002
Posts: 5,160
after
i'll try again
Reply With Quote
  #4  
Old 01-10-2004, 10:39 AM
migander's Avatar
migander migander is offline
BananaPusher
 
Join Date: Aug 2002
Location: A town in Mi
Posts: 1,073
Roxio PhotoSuite 5 i just hit auto fix.
__________________
My System Information
Reply With Quote
  #5  
Old 01-10-2004, 10:44 AM
Muzz's Avatar
Muzz Muzz is offline
Muzz Wuz Here
 
Join Date: Oct 2002
Location: WV
Posts: 1,236
Kick butt versions both of u guys!
Reply With Quote
  #6  
Old 01-10-2004, 11:40 AM
robarro robarro is offline
save 1 at a time
 
Join Date: Sep 2002
Posts: 5,160
Quote:
Originally posted by migander
Roxio PhotoSuite 5 i just hit auto fix.
yours, with some saturation help.
Reply With Quote
  #7  
Old 01-11-2004, 10:22 AM
Duckie's Avatar
Duckie Duckie is offline
Senior Member
 
Join Date: Oct 2003
Location: SW Ohio
Posts: 5,468
I kind of liked this weird result.
Reply With Quote
  #8  
Old 01-12-2004, 06:30 AM
Jaberwoc's Avatar
Jaberwoc Jaberwoc is offline
Senior Member
 
Join Date: Sep 2002
Location: NW. England.
Posts: 2,743
Hi !,
Just a quick pass of DCenhancer.
Attached Images
File Type: jpg after.jpg (30.6 KB, 138 views)
__________________
... Jack

Link to Irfanview Resize Tutorial :-- Click Here
Homebrew AMD64 Athlon X2 + 4G/Bytes DDR2 Ram
Cameras ... HP Photosmart 850 + Canon A95 + Pentax K100D
Reply With Quote
  #9  
Old 01-12-2004, 08:14 AM
robarro robarro is offline
save 1 at a time
 
Join Date: Sep 2002
Posts: 5,160
Jaberwoc
just dl dcenhancer and gave it a try.
thanx for the great tool!!!!!!

roy
Reply With Quote
  #10  
Old 01-12-2004, 08:37 AM
Janice_Jean's Avatar
Janice_Jean Janice_Jean is offline
Senior Moment
 
Join Date: Nov 2002
Posts: 1,337
All the enhancement in the world could not help if there was not something good to start with.

Very nice shot. I liked the composition. I can almost feel myself standing on the dock in the chill - snapping the shutter.

Thanks for sharing. It is hard to choose which copy to save, they all look good.

Cheers,
J_J
__________________
Highlight this window
Even when you can't see him . . . God is there!
Reply With Quote
  #11  
Old 01-12-2004, 01:06 PM
Jaberwoc's Avatar
Jaberwoc Jaberwoc is offline
Senior Member
 
Join Date: Sep 2002
Location: NW. England.
Posts: 2,743
Quote:
Originally posted by robarro
Jaberwoc
just dl dcenhancer and gave it a try.
thanx for the great tool!!!!!!

roy
Yeh !, a great tool especially for free. LOL
__________________
... Jack

Link to Irfanview Resize Tutorial :-- Click Here
Homebrew AMD64 Athlon X2 + 4G/Bytes DDR2 Ram
Cameras ... HP Photosmart 850 + Canon A95 + Pentax K100D
Reply With Quote
  #12  
Old 01-25-2004, 02:00 PM
copper copper is offline
Member
 
Join Date: Jan 2004
Location: S/W Missouri
Posts: 43
I just downloaded DCenhancer, and I guess I'm not smart enough to install it. I opened RUN and I didn't know what to do. Help, please. Thanks - copper
Reply With Quote
  #13  
Old 01-25-2004, 02:27 PM
migander's Avatar
migander migander is offline
BananaPusher
 
Join Date: Aug 2002
Location: A town in Mi
Posts: 1,073
Quote:
Originally posted by copper
I just downloaded DCenhancer, and I guess I'm not smart enough to install it. I opened RUN and I didn't know what to do. Help, please. Thanks - copper

Run setup.exe
This will install DCEnhancer exe file, and readme.
This program doesn't install anything into the Windows or System directory

If you downloaded it and click on the setup.exe you have it.(Somewhere).Go to start,search,files and folders,put in DCEnhancer,when it comes up,right click on it and put it on your desktop.

Welcome to WorldStart
__________________
My System Information
Reply With Quote
  #14  
Old 01-25-2004, 03:09 PM
copper copper is offline
Member
 
Join Date: Jan 2004
Location: S/W Missouri
Posts: 43
Thank You, Migander!

Apparently setup was still waiting for me to install something I had downloaded a couple of days ago; so I did that and then instaled DCEnhancer

Thanks again - copper
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 07:17 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2011 WorldStart, Inc